Nduja_snow.jpg

FROSSEN PIZZA

-frossen pizza fra Wood Oven-

Kort tid etter vi grunnla Wood Oven Food Truck i 2019 fikk vi råd forslag om å lage en frossen pizza. Det tok ikke lange tiden før vi begynte å jobbe med en oppskrift som passer inn i sortimentet, og smaker som de ferske pizzaene vi lager i Wood Oven Food Truck. 

 

Den blir det ulik all annen frossenpizza på markedet, laget i vedfyrt ovn og 100% håndlager i Norge! 

Vi bruker den samme hjemmelagde ferske deigen med tomat saus fra San Marzano tomater og fersk mozzarella fior di latte av det høyeste kvalitet. 

Pizzaene er vakuumpakket og fryst i en gjennomsiktig pose. 

Frossen pizza er idealt til bedrifter som overtidsmat, camping plasser og ski senteret, små og mellom stort kantiner, gatekjøkken, skole kjøkken, idrettskiosk og mye mer.

 

Også den er god måltid å har i hjemme fryser :) 


Representerer du bedrift? Ta kontakt for prøvesmak på epost a8nextmove (@) gmail.com
 

PIZZA MARGHERITA

Pizzabunn (hvete mel 00, vann, salt, gjær), fersk mozzarella ost (pasteurisert melk, eddik, enzymer, vann, salt), tomatsaus (skrellet tomater, basilikum, tomatjuice, salt)

 

Energi            979kJ/232kcal                  

Fett                                   5,6

hvorav mettede fettsyrer3,2

Karbohydrater               30,5

Sukkerarter                         0

Protein                           14,2

Salt                                      2

Minimum bestilling er 5 pizzaer.

TILBEREDNING

Pizza kan stekes fra frossen tilstand, men best resultat når den tines i minimum en halv time. I hjemme bruk ovn pizza stekes 8  minutter til osten er smelter.

Ved bruk av storkjøkken ovner eller pizza ovner steke temperatur og steketid må tilpasses etter hver type av ovn som brukes.

PIZZA CAPRICCIOSA

 

Pizzabunn (hvete mel 00, vann, salt, gjær), fersk mozzarella ost (pasteurisert melk, eddik, enzymer, vann, salt), tomatsaus (skrellet tomater, basilikum, tomatjuice, salt), skinke (produsert i Norge) (svinekjøtt, druesukker, stivelse(tapioka potet), surhetsregulerende middel (E508, E511), salt, antioksidant (E326, E301), konserveringsmiddel E250, E261), svineprotein, fortykningsmiddel (E407, E415) stabilisator (E450, E451)), rødløk, champignon sopp. 

 

Energi                800kJ/190kcal

Fett                                       4,7

hvorav mettede fettsyrer.   2,5

Karbohydrater.                  22,8

Sukkerarter                             0

Protein                               13,6

Salt                                       1,9

Minimum bestilling er 5 pizzaer.

TILBEREDNING

Pizza kan stekes fra frossen tilstand, men best resultat når den tines i minimum en halv time. I hjemme bruk ovn pizza stekes fra 8 til 12 minutter til osten er smelter.

Ved bruk av storkjøkken ovner eller pizza ovner steke temperatur og steketid må tilpasses etter hver type av ovn som brukes.

PIZZA CALABRESE

 

Pizzabunn (hvete mel 00, vann, salt, gjær), fersk mozzarella ost (pasteurisert melk, eddik, enzymer, vann, salt), tomatsaus (skrellet tomater, basilikum, tomatjuice, salt), salami calabrese (svinekjøtt, salt, natural aroma, dextrose, antioxidant E300, preservativ E250, E252)  

 

Energi                 955kJ/227kcal

Fett                                          8

hvorav mettede fettsyrer.    3,9

Karbohydrater.                   24,4

Sukkerarter                           0,1

Protein                                13,7

Salt                                          2

Minimum bestilling er 5 pizzaer.

TILBEREDNING

Pizza kan stekes fra frossen tilstand, men best resultat når den tines i minimum en halv time. I hjemme bruk ovn pizza stekes fra 8 til 12 minutter til osten er smelter.

Ved bruk av storkjøkken ovner eller pizza ovner steke temperatur og steketid må tilpasses etter hver type av ovn som brukes.

TILBEREDNING

Pizza kan stekes fra frossen tilstand, men best resultat når den tines i minimum en halv time. I hjemme bruk ovn pizza stekes fra 8 til 12 minutter til osten er smelter.

Ved bruk av storkjøkken ovner eller pizza ovner steke temperatur og steketid må tilpasses etter hver type av ovn som brukes.

PIZZA PEPPERONI (må bestilles 5 virkedag i forkant)

 

Pizzabunn (hvete mel 00, vann, salt, gjær), fersk mozzarella ost (pasteurisert melk, eddik, enzymer, vann, salt), tomatsaus (skrellet tomater, basilikum, tomatjuice, salt), pepperoni (produsert i Norge) (kjøtt av svin og svinetunge, salt, krydder, svineprotein, hvitløk, sukker, fargestoff E120, konserveringsmiddel E250, startkultur  (røkt med bøkflis)) rødløk, champignon sopp. 

 

Energi                1016kJ/242kcal

Fett                                       10,1

hvorav mettede fettsyrer.     4,6

Karbohydrater.                    23,6

Sukkerarter                            0,3

Protein                                 13,6

Salt                                         2,3

Minimum bestilling er 5 pizzaer.

PIZZA MARGHERITA PESTO (må bestilles 5 virkedag i forkant)

Pizzabunn (hvete mel 00, vann, salt, gjær), fersk mozzarella ost (pasteurisert melk, eddik, enzymer, vann, salt), tomatsaus (skrellet tomater, basilikum, tomatjuice, salt), pesto (basilicum, ruccola, parmesan, hvitløk, pinjekjerner) , cherry tomater.

 

Energi                1034kJ/246kcal

Fett                                       9

hvorav mettede fettsyrer.   3,5

Karbohydrater.                  27,2

Sukkerarter                             0

Protein                               13,3

Salt                                       1,8

Minimum bestilling er 5 pizzaer.

TILBEREDNING

Pizza kan stekes fra frossen tilstand, men best resultat når den tines i minimum en halv time. I hjemme bruk ovn pizza stekes 8  minutter til osten er smelter.

Ved bruk av storkjøkken ovner eller pizza ovner steke temperatur og steketid må tilpasses etter hver type av ovn som brukes.

For bestiling av frossen pizza ta kontakt på epost: a8nextmove@gmail.com